Articles Comments

michael-culture.nl » Archive

Wat is een Aartsengel en wat is het doel?

Sinds 2004 zijn mijn vrouw en ik zijn ontvangen van berichten van het Engelen Rijk. In dit overweldigende tijd hebben we ervaren contact uit meer dan 60 verschillende Aartsengelen, Engelen, Verlichte Leraren en Licht Wezens, die zijn blijven onze wijsheid over God, Licht, de een bewuste energie, de structuur van de universa te verhogen, en waarom zijn we hier. We hebben geleerd veel waarheden over het Engelen Rijk, en ontdekte vele onwaarheden. Een van de belangrijkste dingen die we geleerd hebben, is er veel van onwaarheid geschreven over engelen, door mensen die niet in contact met de engelen. Je moet onderscheiden bij het lezen over engelen en overwegen wat het gezag van de schrijver, in het geven u de informatie. Dit is wat we hebben geleerd over … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Ellery Homestyles breidt Luxury Home Fashion collecties en Vitrines Sound Asleep Gordijnen Tijdens de National Sleep Awareness Week

New York, NY (PRWEB) 24 februari 2012 Ellery Homestyles, een toonaangevende leverancier van thuis mode, en de landen marktleider op het gebied van energie-besparing, geluidsreducerende, wordt verduisteringsgordijnen markt gebracht onder de merknaam Eclipse tevreden aan te kondigen dat het verder wordt haar showroom breidt zich uit naar verdere groei van haar activiteiten tegemoet te komen. Het bedrijf is het toevoegen van 1.000 vierkante meter showroomruimte op tijd voor de maart-markt week. Deze uitbreiding volgt laatste jaren complete renovatie van Ellerys 17.000 vierkante meter showroom hoofdkantoor van de ruimte. Ellery Homestyles breidt ook zijn zeer succesvolle Eclipse merk Home Theater gordijnen markt gebracht onder de Absolute Zero merk te nemen. De nieuwe productlijn zal home theater enthousiasten met de 100% black-out die ze nodig hebben plus de mode en … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Goa Culturele Reizen

Goa het land van de tropische paradijs is bekend over de hele wereld voor spannende combinaties van zon, zand en zee. Het is een betoverende bestemming gelegen aan de westkust van India en erkend voor haar natuurschoon, culturele festivals, gastronomische keuken, luxe badplaatsen en historische monumenten . Met deze Goa is het land waar toeristen kunnen een rijke mix van oosterse en westerse culturele tradities te zien. Het is het land van potpourri waar men het aspect van de verschillende religies, godsdiensten, religies, tradities en gebruiken gemengd te maken Goa een land van culturele levendigheid te zien. Toeristen uit de hele wereld voorkeur Goa Culturele Tour , zodat ze kunnen het pulseren van dit prachtige land te voelen. De Goan … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Faux Finish is Decor Schilderijen voor de Kerken

artikel van John Tiedemann … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Cultuur van Vietnam

Vietnam toerisme wordt steeds meer en meer populair deze dagen. Toeristen van over de hele wereld komen naar de bezienswaardigheden van Vietnam te bezoeken en bij de grote Vietnam Hotels wonen. Maar alle bezoekers hebben zo klein informatie voor de cultuur van dit prachtige land. De cultuur van Vietnam heeft tal van functies, die je kunt zien, zelfs vertegenwoordigd in de architectuur van uw hotel in Vietnam. De verschillende gezichten van de Vietnamese cultuur-de muziek, dans, kunst en architectuur zullen u voorzien van een idee over de oudheid en rijkdom. Muziek en dans in Vietnam Er wordt gezegd dat de beste uitdrukking van een volk is in hun dansen, want lichamen echt niet liegen. Dus als je wilt weten over Vietnam en de Vietnam cultuur, proberen veel meer informatie over … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Modulaire kerkgebouwen Betaalbare Kerk Uitbreiding

Modulaire kerkgebouwen bieden betaalbare kerk expansie. Dit is een betaalbare manier om uw bediening uit te breiden en uw gemeenschap te bereiken! Vele opties zijn beschikbaar, waaronder traditionele heiligdommen, moderne aanbidding centra, administratieve en pastor kantoren, zondag klaslokalen, volwassenenonderwijs klaslokalen, gebedsruimtes, volle sporthallen, en nog veel meer. Meer informatie over de vele opties die beschikbaar zijn voor betaalbare kerk expansie. Modulaire kerkgebouwen bieden een prachtig toevoegingen die van nature stromen met de huidige structuur en land. In plaats van het toevoegen van extra diensten om uw aanbidding schema om voldoende ruimte te bieden voor kinderen kerk en uw gemeente, om de hulp van prefab aannemers die zorgen voor een adembenemend aanvullingen draaien. Permanente oplossingen beschikbaar die uw behoefte aan ruimte passen, terwijl die aan uw budget beperkingen. Deze permanente oplossing … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Lutheranen Side met katholieken over anticonceptie Issue

artikel door George Brown Reverend Dr Matthew C . Harrison, president van De Lutherse Kerk Missouri Synode, tweede van links, getuigt op Capitol Hill in Washington, donderdag de 16 februari 2012, voor het Huis Toezicht en Bestuurlijke Vernieuwing commissie horen: “Lijnen Gekruist: Scheiding van kerk en staat. Heeft de regering-Obama Trampled de vrijheid van godsdienst en vrijheid van geweten. “Van links naar rechts zijn, dominee William E. Lori, rooms-katholieke bisschop van Bridgeport, Connecticut, Harrison, C. Ben Mitchell, Graves hoogleraar moraalfilosofie Union University, en Rabbi Meir Soloveichik, directeur Straus Center van de Tora en het westerse denken, Yeshiva University. (AP Photo / Carolyn Kaster) lutheranen hebben over het algemeen enkele verschillen met de katholieken. Dat was het punt van de Reformatie. Lutheranen geloven dat de Bijbel alleen de … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Angel en Aartsengel Levensgrote beelden, zoals het verbeteren Items In de Tuin

artikel door Ted Manslet Met behulp van aartsengel en engel beelden in uw huis en tuin is een geweldige manier om uw vrienden en familie te imponeren met betrekking tot uw eclectische belangen in een unieke inrichting en design. Artikel ze prominent op een mantel of in uw keuken of tuin is een geweldige manier om de aandacht van de mensen die er gebeuren met de prachtige eclectische beelden en beeldjes die u hebt getoond voor iedereen te bekijken om te zien en te genieten. Toen Garner je hebt vrienden en familie over, wat een betere manier om te pronken met uw woonkamer dan voor een groot aantal krachtige en unieke beelden aartsengel er te luiden uw gasten in je huis hebben? Het is een geweldige manier … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Kerk Adelaide – valse kerken in Adelaide

Het probleem met deze zogenaamde lokale kerken in Adelaide is dat ze een gevuld met valse bekeerlingen die God eren met hun lippen maar hun hart is ver van Hem. Ze houden ervan om naar de kerk en God prijzen komen met hun lippen, maar wanneer ze naar huis te gaan schakelen ze over op de televisie en kijken mensen lasteren Gods naam, het plegen van overspel, ontucht, geweld en alle andere dingen die God haat. Je ziet de bijbel zegt dat je als christen zal geen slechte zaak te stellen voor je ogen, nu als je zijn om dit te doen bekeren ons is het een goed teken ben je geen christen. de bijbel staat duidelijk in 1 Korinthiërs om jezelf te testen om te zien of … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Rooms-katholieke benadering van spiritualiteit

Sample Papier Woorden 2774 De klassieke rooms-katholieke benadering van het spirituele pad illustreert mooi de ondersteunende stijl van geestelijke leiding. Hier, zoals opgetekend door Barrette (2002), wordt de Heilige Geest duidelijk verstaan ​​de Ware directeur, en de rol van de geestelijk leidsman is om te helpen de persoon bij te wonen om de Geest. De kern van de aanpak van de ignatiaanse geestelijke leiding, een van de grootste geschenken van de rooms-katholieke traditie om de rest van ons die op zoek zijn om onszelf te bieden in relaties van geestelijk te voeden-wordt iemand helpen onderscheid te maken op de aanwezigheid van God. William Barry, ignatiaanse directeur, wijst in de richting van deze kern in de titel van zijn boek, Het vinden van God … Read entire article »

Filed under: Nieuws