Articles Comments

michael-culture.nl » Archive

Thee Culturen

Thee is niet alleen een verfrissend drankje, dat wordt er wereldwijd verbruikt, is het ook is van groot belang voor de Europese, Midden-Oosten en Aziatische culturen. In dit artikel nemen we een kijkje bij enkele landen die thee hebben opgenomen in hun cultuur. Verenigd Koninkrijk De mensen van het Verenigd Koninkrijk houden van hun thee zo veel dat het Verenigd Koninkrijk is de op een na hoogste consument van thee wereldwijd per hoofd van de bevolking. Het was echter niet altijd zo als de Britten zijn relatieve nieuwkomers op de thee drinken. Hun liefde voor alles wat thee kan terug te voeren op de 19e eeuw. Gedurende deze periode was India nog steeds onder de controle van het Britse Rijk en zij hadden stevige belangen in de … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Is het nut van Kerken To Go To Church

artikel door Glen Williams christelijk leven in de moderne wereld lijkt te draaien om de plaatselijke kerkgebouwen, de zogenaamde kerken. Deze gebouwen zijn zo centraal in het westerse christendom dat bijna alle aanbidding, lofprijzing, gemeenschap en gebedsdiensten plaatsvinden in hen. Bijna alle evangelisatie-activiteit vindt plaats in de kerken waar “zoekers” zijn uitgenodigd voor de vergaderingen. In feite zijn veel mensen die naar de kerk diensten in twijfel het geloof van degenen die beweren christelijk te zijn en die leven een christelijk leven in alle opzichten, behalve dat ze niet naar de kerk gaan. Wat is de waarheid? Is kerkbezoek een eenvoudige praktijk van godsdienst of is het nodig om vrede te vinden met God? Vertel me wat je denkt Grote Kerk Antwoord:. Denominaties en grote gevestigde kerken … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Koop King James Bijbel

artikel door Zheng Gao … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Heren overhemd bedrijfscultuur

artikel door Helenqin Hoe belangrijk is het shirt? Voor mannen, het shirt is een integraal onderdeel. Inderdaad, geen andere overhemden voor heren in de mannen een alternatief voor wonen en werken in een belangrijke positie. Mensen op aarde het shirt, niet alle van de mensheid zal een shirt te dragen hebben, shirt selectie is een aangeleerde vaardigheid, die belichaamt de man de smaak en persoonlijkheid, met name in de keuze van de kraag, gedetailleerd portret van de duivel meer macht, die je shirt wat voor soort kraag? Standaard kraag professionele type — de hoek van beide lengte en open beweging ‘plat’ bij de kraag als standaard kraag heren manchetknopen. Dit shirt is gebruikelijk in zakelijke activiteiten, kleur op kleur en wit is de meest voorkomende, de … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Kerk Websites-Waarom een ​​blog voor uw Church Website

artikel door David Butler De meeste kerkelijke websites zijn lame. Waarom? Terwijl 65% van de kerken hebben nu de kerk websites, de meeste van deze kerk websites rijden weinig tot geen bezoekers van hun kerken. Dit is een gemiste kans, aangezien het overgrote deel van de mensen onder de 35 jaar gaan naar het internet niet de Gouden Gids EERSTE bij het zoeken naar een kerk. Dus wat goed is met een kerk website als alleen de pastor en het bestuur surft op het? Ik denk dat je niet het antwoord op die ene. Het probleem is dat de meeste kerk websites worden niet zoekmachine vriendelijk. En als uw kerk website niet in de lijst hoog in plaatsen als Google en Yahoo, krijg je geen verkeer. En … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Telligent voegt Ideation and Innovation Management

(PRWEB) 23 februari 2012 Telligent, een leider in sociale gemeenschap software, heeft vandaag aangekondigd dat zij heeft een exclusieve overeenkomst voor het leveren en ondersteunen een ideevorming en innovatie management oplossing voor klanten genoemd InnovationCast. Innovatie is een steeds grotere prioriteit voor veel bedrijven. Volgens de Boston Consulting Senior Executive innovatie-enquête, ongeveer driekwart van de respondenten verklaarde dat innovatie een van hun companys top drie prioriteiten. Bedrijven zetten hun gesloten innovatie mentaliteit en methoden in de achteruitkijkspiegel en vooruit met de meer op samenwerking gerichte methoden die waarde leveren sneller terug naar de organisatie. InnovationCast richt zich op de hele innovatiecyclus, van het oogsten van ideeën om de uitvoering ervan. Het is de enige ideevorming en innovatie management oplossing gebouwd op de top van een enterprise-grade platform voor … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Contextuele Fluency en cultureel bewustzijn het leren van talen

artikel door Ian Stephenson … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Aartsengelen – aartsengel Raziel helpt u bij het loslaten van je beperkende overtuigingen

artikel door Terrie Marie Bent u bereid om voorbij alles wat je ooit hebt gekend? Wees open en bereid om zelf opgelegde grenzen, zelf opgelegde beperkingen los te laten. Denk terug aan toen je begon deze reis. In het begin waren er geen beperkingen van welke aard ook. Er waren geen vanzelf uitsteeksels dan ook. Wanneer ben je begonnen met of zich bewust van de verwachtingen of beperkingen die aan u door anderen? Laat je van de ketenen van anderen. Stap uit de schaduw van zelftwijfel, angst van het niet kunnen om verder te gaan. Uw pad is van jou en jou alleen. Waar moet je willen zijn? Stel, je bent precies waar u ervoor kiezen om nu dit moment. Hoe voelt het? Wees open voor het … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Delhi:?? A True Beeld van India’s rijke culturele erfgoed

artikel door Subhash Kashyap … Read entire article »

Filed under: Nieuws

OPBOUW VAN EEN ORGANISATIE CULTUUR

artikel door Sridevi D We moeten het concept duidelijk. Ieder van ons graag een of ander ding en afkeer enkele anderen. Deze keuze is echt een deel van iemands persoonlijkheid. Spreken waarheid en ook verwachten hetzelfde van anderen is een positieve waarde in iemands persoonlijkheid. Zoals we in contact komen met mensen zoals ouders, leraren, vrienden, relaties etc., gaan we op het maken van onze voorkeuren en antipathieën bedrijf in onze geest en dus in ons gedrag. Als je ouders je geleerd hebben zichzelf afhankelijk zijn, zou je niet graag een helpende hand van iemand anders te nemen. Dit kunnen zowel positieve als negatieve waarden die geworteld raken in je persoonlijkheid en men begint het beschrijven van een persoon als goed of slecht. Zo, gestabiliseerde waarden die te … Read entire article »

Filed under: Nieuws