Articles Comments

michael-culture.nl » Archive

Katholieke Kerk Opnieuw Exposed

artikel door William Flew … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Tom Joyner Morning Show uit te zenden live uit WTTH-FMS Atlantic City Studios op 6/1/12

Atlantic City, NJ (PRWEB) 28 maart 2012 Veel Atlantic City bewoners herinneren zich nog als de Tom Joyner Morning Show kwam voor het eerst naar de stad terug in 1995. Op dat moment 96,1 WTTH-FM was net begonnen met het uitzenden van de Tom Joyner Show & was nog maar het prille syndicators derde affiliate station. Maar duizenden fans een rij buiten de Taj Mahal Casino, velen van hen kampeerde de hele nacht, om maar een glimp van Tom Joyner en zijn nationale radio show. te krijgen Met zijn trouwe fanbase uit te breiden gestaag sinds 1994, heeft de Tom Joyner Morning Show nu uitgegroeid tot de meest beluisterde ochtendprogramma in Amerika, met 122 filialen en 8 miljoen luisteraars per week. Dankzij de gezamenlijke inspanningen van WTTH-FM & … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Preston College onder ogen moeten zien schadeclaim

In een tijd waarin de katholieke kerk niet kunnen slechte pers veroorloven, heeft een Londense rechtbank dat een Preston Katholieke Hogeschool moet een 5 miljoen actie van een ex-leerling te maken, beweert seksueel misbruik. Patrick Raggett, 52 jaar oud heeft de recht om zijn vordering van seksueel misbruik tegen de gouverneurs van de jezuïeten geleide scholen na te streven. Gedurende een periode van vier jaar, de heer Raggett zou hebben geleden regelmatig misbruik. De heer Raggett merkte op dat hij erg blij was met de beslissing en dat hij zou blijven vastberaden en overtuigd dat, op het einde, gerechtigheid zal worden bereikt. Maar de heer Raggett gaf toe dat de beslissing was alleen een ander stadium van wat is een lange weg. De aantijgingen tegen thae Preston school zijn specifiek … Read entire article »

Filed under: Nieuws

Het definiëren van cultuur in het buitenland

De meeste mensen hebben een heel vaag idee van wat cultuur betekent dat bij het verplaatsen van het buitenland. De term is uitgegroeid tot een modewoord, gehoord en overal gesproken, herhaalde tot vervelens toe in elk medium, met weinig begrip. In het vage, algemene termen is het wat “hen” iets anders dan “ons”. Het is taal, gewoonten, eten, kunst, muziek architectuur en lifestyle. En dat is allemaal waar, deze zijn zeker een essentieel onderdeel van wat we cultuur noemen. Maar er is meer aan de hand dan dat Er zijn een aantal van de sociale wetenschappen die daadwerkelijk vast te stellen en te bestuderen cultuur: antropologie en sociologie zijn de twee meest bekende. Er zijn ook de zeer gespecialiseerde gebied van Interculturele Communicatie, Culturele Psychologie, sociolinguïstiek en Culturele … Read entire article »

Filed under: Nieuws