Articles Comments

michael-culture.nl » Nieuws » Blauwe Kristallen en edelstenen – Angelite is de steen van bewustwording en spirituele groei

Blauwe Kristallen en edelstenen – Angelite is de steen van bewustwording en spirituele groei

artikel door Terrie Marie

De Steen van Awareness is de steen van het Aquarius tijdperk, de New Age van spirituele groei, aanvaarding van het Zelf en anderen. Het is een vrij “nieuwe” ontdekking, vooral in Peru, maar wordt ook gevonden in Egypte, Mexico, Groot-Brittannië, Duitsland, Polen en Libië. De zachte trillingsenergie van deze enigszins pastel gekleurde steen is subtiel en toch krachtig wanneer gewerkt met voor een langere periode van tijd.

De kleuren van Angelite bestrijken een interessante verzameling van helder of kleurloos tot wit, grijs, en verschillende schakeringen van blauw en violet. De kleur het meest geassocieerd met Angelite is een zacht blauw-grijs. Het wordt het meest vaak gevonden als een getrommelde steen, is het te vinden in zijn natuurlijke staat.

Angelite zal gerafeld emoties kalmeren en toeverlaat een gevoel van vredige kalmte en rust. Het zal de genezer in staat te stellen zelf-afstemming te verdiepen met de Goddelijke Bron, uit te breiden intuïtieve waarneming, innerlijke bewustwording en vergroten uittredingen uit het lichaam. Bij slijtage op het fysieke lichaam, zal het intensiveren een gevoel van sereniteit, weg te nemen angst voor het onbekende, en kalmeren de zintuigen.

Gifted voor ons allemaal door de Harmonische Convergentie in de late jaren 1980, deze steen versterkt telepathische communicatie tussen twee mensen die diep Geestelijk en tussen mensen in intieme lichamelijke relaties verbonden. Zij zal de fysieke wereld verbindingen tussen mensen die fysiek gescheiden zijn van elkaar.

Angelite wordt in verband gebracht en resoneert met de Keel Chakra, Kruin Chakra en het derde oog. De zachte, vrij stromende energie frequentie wordt liefdevol verwijderen van blokkades in je keel Charka verband met een onopgeloste woede, angst voor het spreken jouw waarheid. Het stimuleert vergeving van het Zelf en anderen, het vrijgeven van alle betrokkenen van dat die nu achter je. Leg een stuk van deze speciale steen op je Derde Oog en bereid je te worden “getransporteerd” om het Engelen Rijk, het Rijk van Ethereal Eenheid. Plaats of Angelite voorstellen aan de bovenkant van je hoofd, die op het gebied van je Kruinchakra symboliseert uit te breiden je bewustzijn van je directe verbinding met de Schepper van Al Wat Is.

Het kan worden gebruikt om een ​​beschermend schild te creëren rond uw Auric Energy Field bij plaatsing op uw bureau, gedragen of versleten. Deze edelsteen kan worden geplaatst in een glas gefilterd water, links ‘s nachts om de leiding, opnieuw uitlijnen van de watermoleculen en het drinken van het water naar innerlijk evenwicht, innerlijke rust, een gevoel van innerlijke gelukzaligheid te druppelen.

* Engelenrijk Vereniging: Aartsengel Haniel, wiens naam betekent, Inner wijsheid en sterkte, zal u helpen in het uitdrukken van jezelf met liefdevolle vriendelijkheid, compassie en oprechtheid. Aartsengel Gabriel, wiens naam betekent, Boodschapper van God, zal u helpen bij het uitspreken van uw waarheid, accepteren wie je bent

* helende eigenschappen:. Balanceert fysieke lichaam, kalmeert emoties, verdrijft woede en teleurstelling, releases angst voor het onbekende

* trillingsfrequentie: zacht, subtiel, free-flowing, rustig, sereen

* Spirituele Eigenschappen: intuïtie, het uitbreiden van spiritueel bewustzijn, astraal reizen, meer innerlijk bewustzijn en begeleiding, Engelen en Etherische Realm verbinding, telepathische communicatie

Angelite is een geschenk om te koesteren, een geschenk van het Rijk van de Geest aan iedereen die open staat voor het bereiken van door de sluier van loden fysieke gebied energie.

Written by

Filed under: Nieuws · Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.