Articles Comments

michael-culture.nl » Nieuws » De Bijbel met BBG Communications

De Bijbel met BBG Communications

In de geschiedenis van de mensheid, zijn er tal van grote literaire werken. De belangrijkste hiervan is de Bijbel. Het schudde de fundering van de oude wereld en blijft van groot belang vandaag.

De Bijbel is het grootste werk van alle tijden, omdat het heeft de meeste impact op de fysieke wereld. De meeste literaire werken hebben geen invloed op de wereld waarin ze zijn geschreven in, maar alleen een kritiek op de huidige lijden van een groep mensen. Andere literaire werken zijn geschreven tot zuiver te vermaken. De Bijbel echter heeft nog meer grote belang omdat het het woord van God doorgegeven aan de mensen. Het is het verhaal van de Aarde van zijn geboorte tot de dood en alles daar tussenin. De Bijbel is ook een combinatie van verhalen vertellen en instructie. Veel van de boeken in de Bijbel te vertellen van een oude held die werd geholpen door de Heer om grote dingen te bereiken.

Een perfect voorbeeld hiervan zou zijn David. De Heer hielp hem om de reus Goliath te verslaan. Hij ging later koning te worden. De Bijbel is de grootste literaire werk, omdat het met succes combineert het vertellen van verhalen en didactisch.

De Bijbel heeft ook de grootste invloed op de wereld. Het heeft een verschil gemaakt meer dan enig ander boek of literair werk ooit geschreven. Zij heeft in wezen gemaakt het christelijk geloof. Dit geloof is nu de meest prominente religie in de moderne tijd. Het boek heeft ook zorgde voor veel strijd in de wereld. Het leidde tot de kruistochten, een rol gespeeld in de Spaanse Inquisitie, en hielp om een ​​gevoel van moraal in talloze mensen te ontwikkelen.

Het woord van God geeft ook hoop aan miljoenen mensen. Ze weten dat door het volgen van zijn voorbeeld en een goed leven en accepteren Jezus Christus, ze zijn ingesteld voor wanneer ze sterven. De Bijbel heeft ook gediend als een leidend licht voor veel mensen omdat het leidde hen uit de duisternis van hun leven van overtredingen en in een respectabele fatsoenlijk leven. Bijvoorbeeld in het Nieuwe Testament Maria Magdalena kwam tot Jezus Christus te leren kennen en draaide haar leven om. 

Written by

Filed under: Nieuws · Tags: ,

Comments are closed.