Articles Comments

michael-culture.nl » Nieuws » Mystery Boek Auteur Larry Winebrenner Ondersteunt Homeless Ministerie Met Gift

Mystery Boek Auteur Larry Winebrenner Ondersteunt Homeless Ministerie Met Gift

(PRWEB) 23 oktober 2011

Toen Larry Winebrenner voldoende volumes van zijn boekje om gratis bijbels te verstrekken aan de daklozen, Dr Cynthia Weems van de First United Methodist Church [FUMC] in het centrum van Miami bekend gemaakt van het feit op een interessante manier. Ze zei dat het geen geheim dat de dak-en thuislozen folk voedsel voor de ziel als voor het lichaam nodig heeft. Ze ging aan, een glimlach op haar lippen, maar het is een raadsel hoe ze zullen verkrijgen, een mysterie de titel De zaak van de lade. Een geschenk is gegeven door de auteur Larry Winebrenner van de gesigneerde exemplaren van zijn nieuwste boek, een gezellige mysterie, met die titel. Alle opbrengsten uit de verkoop van deze boeken zullen worden gebruikt om bijbels te kopen voor de gratis uitreiking van de dak-en thuislozen. “

De opbrengst van dit cadeau zal gebruikt worden door HET BOEK FONDS, een bron voor de aankoop van bijbels voor dakloze mensen. Dit is natuurlijk, is de ziel levensmiddelen als bedoeld door Dr Weems. FUMC heeft ook voedsel voor het fysieke lichaam. Driemaal per week de kerk is betrokken bij het voeden programma’s in de kerk. Zondagochtend biedt een mogelijkheid voor vrijwillige aanbidding.

Een zondag gelovigen bij te wonen een dienst die speciaal voor dak-en thuislozen. Sommige deelnemen aan discussiegroepen van de volwassen leden van de kerk. Sommige wonen regelmatig erediensten. Sommigen kiezen alle drie de mogelijkheden, van harte welkom waar ze ook wonen.

FUMC is een van de weinige, misschien wel de enige, kerken die dak-en thuislozen folk ervoor kiezen om de raad van trustees. Ze maken deel uit van onze achterban, legt Dr Weems. Hun aantal schommelt, maar dat doet onze reguliere lidmaatschap. Weve had meer dan 200 op een zondag ochtend. Afgelopen voorjaar, hadden we meer dan 300 op onze mond-wassen ceremonie.

De voetwassing ceremonie is eigenlijk een community event. Leden van kerken vijftig mijl afstand hebben bijgewoond om te helpen. De rooms-katholieke Barry University biedt studenten podologie, op de voet onder leiding van professoren, onderzoek van de voeten van de dak-en thuislozen die deelnemen aan het evenement. De voeten worden eerst gewassen door vrijwilligers. Dan bijgewoond door podologen. Nieuwe sokken en schoenen zijn voorzien. De nieuw geschoeid worden dan gevierd met hotdogs, bevestigingen en begeleidingen.

Voedsel, gemeenschap, en de gaven van de Geest zijn niet allemaal die wordt geleverd door de kerk in het centrum van Miami. In de koude winter, dekens. In noodgevallen, gezondheidszorg, en waar gecontroleerd, contant geld. Toilet dient, zoals zeep, scheermesjes en scheerschuim. Voor het sociale leven, kapsels. Voor eigenwaarde, knuffels.

Het is geen wonder dat Larry Winebrenner wilde iets doen om te helpen. Het boek is zeer geprezen door de lezers uit het hele land maar een paar voorbeelden: John Clinton in Maryland, Kristi Sayles in Tennessee, Genie Ragan in Californië, Hester Prijs in Georgië, Paul Andrew in Alabama, en Ceal en Tom Diaz, Karen Biles, Wilma Hoy, Gloria Bolen, en Kay Oleson allemaal in Florida.

De detective is uniek en fascinerend. Ze gebruikt de naam Henri Derringer, vermoedelijk een roekeloze hoofd van de beveiliging voor de Derringer Foundation. Eigenlijk is dit een handige fictie gebruikt door Henrietta Derringer om een ​​aantal redenen. Etta zelf, is een 92-jaar oude rolstoel gebonden vrouw leven in een pensionering gemeenschap in Florida. Maar dont laat dat voor de gek houden. In de onderhavige zaak opent, heeft ze eerder opgelost zeven andere gevallen.

Dont verwachten dat ze een jet aangedreven scooter rijden om de informatie die ze nodig heeft te verzamelen. Ze gebruikt haar computer, Mephistopheles, [wachten tot je hem ontmoet!] En haar telefoon om informatie die door haar scherpe humor de gevallen de politie op te lossen te verzamelen niet in staat zijn op te lossen.

Als je actie wilt, is er actie. Als u wilt humor, het verhaal drijft op humor. Een persoon die weet de auteur persoonlijk, maakte haar eerste commentaar, Larry, ik wist niet dat je grappig was. Als u wilt dat schattige personages, heb je een bookful. En als je wilt een raadselachtige, goed uitgezet mysterie, net klimmen aan boord.

Als u het werk van FUMC Miami met dak-en thuislozen, alleen Google Miami Methodist te ondersteunen. U vindt de churchs site op de eerste pagina naar de top. Er is een uitstekende informatie daar. En een kans om het boek te kopen indien gewenst.

# # #

 
                    
                  
                
                

Written by

Filed under: Nieuws · Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.