Articles Comments

michael-culture.nl » Nieuws » Odyssey Networks krijgt Lilly Endowment Grant voor op de Schrift De Bijbel

Odyssey Networks krijgt Lilly Endowment Grant voor op de Schrift De Bijbel

New York, NY (PRWEB) 07 december 2011

Lilly Endowment Inc bekroond met een driejarige subsidie ​​van $ 750.000 tot Odyssey Netwerken voor de verdere ontwikkeling van de Schrift De Bijbel. De wekelijkse column online en video was zacht gelanceerd in september. Op de Schrift is voorzien van de natie meest productieve predikers en bijbelgeleerden interpreteren elke week lectionarium passages door de lens van actuele gebeurtenissen en actueel nieuws, het resultaat is een overweldigend populaire bron die zowel pastorale en profetisch. Op de Schrift De Bijbel verschijnt elke woensdag op odysseynetworks.org / op het geschrift, huffingtonpost / religie, en Day1.org.

We worden aangemoedigd door Lilly Endowments geloof in zowel het project als in de Odyssee van netwerken, aldus CEO Nick Stuart. We kijken uit naar vele jaren gelukkig en productieve samenwerking waar we de missie van Lilly Endowment dienen het gebruik van media om de geloofsgemeenschappen van Amerika te laten groeien.

Op Schrift De Bijbel paren een Odyssey video met de auteurs exegese en reflectie verder te illustreren hoe de Schrift kan actief worden beleefd in onze wereld. Odyssey Networks vertelt verhalen van de mensen van het geloof bij elkaar voor het algemeen welzijn te werken, het bevorderen van begrip tussen mensen van verschillende tradities via video, web, mobiel, social media, film en televisie. Als mensen van geloof delen van de belangrijke boodschap van Gods liefde voor de wereld, wordt Odyssey Networks werkt aan speerpunt technologische innovatie binnen de multi-religieuze beweging. Door het verstrekken van de op de Schrift bron voor voorgangers en leken, Odyssey Networks streeft naar het opbouwen van een diepe en blijvende relatie die zal ons toelaten om andere unieke media-oplossingen te bieden in het opbouwen van sterke pastorale leiders en congregaties.

Pastors Eric Shafer en Mary Brown van Odyssey Networks verzamelde een nationaal bekende redactiecomite van bijbel geleerden en predikanten tot essentiële raad geven in de ontwikkeling van op de Schrift. Pastor Shafer deed voorheen dienst als directeur communicatie van de Evangelisch-Lutherse Kerk in Amerika. Pastor Brown was een deel van het creatieve team dat gelanceerd en groeide de WorkingPreacher.org website van Luther Seminary.

Professor Barbara Lundblad van Union Theological Seminary en professor Matthew L. Skinner van Luther Seminary zich bij het toezicht op het redactionele proces vanuit het perspectief van de schrijvers. Een oecumenische en diverse redactionele commissie werd ingesteld om de creatieve stem van deze nieuwe kolom vorm te geven met de volgende leden:

Barbara Lundblad, Union Theological Seminary, ELCA, Matthew Skinner, Luther Seminary, Presbyterian Church (USA), Eric Barreto, Luther Seminary, American Baptist, Greg Carey, Lancaster Theological Seminary, Verenigde Kerk van Christus, Stephanie Crowder, Belmont University , National Baptist USA Inc, Eric Shafer, Odyssey Networks, ELCA, Peter Wallace, Day1.org, de Episcopale Kerk, Jenee Woodard, TextWeek*, United Methodist Church, Mary Brown, Odyssey Networks, ELCA

.

# # #

 
                
                

Written by

Filed under: Nieuws · Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.